Nu går det framåt

Har nu fått skriva på avtal och redan fått lön då jag jobbade på hunddagiset i onsdags och torsdags!
Så skönt att det gick så pass fort, då jag började inom en vecka efter att jag hade hört av mig till de.
 
Fina minnen från tidigare jobb på hunddagis kom tillbaka och jag insåg hur mycket jag har saknat att jobba med hundar! Promenader och pälsbollar på eftermiddagarna kommer göra mig gott.
Nu kommer jag inte behöva jobba hur mycket som helst på hotellet längre för att få ihop en godkänd lön. Som exempelvis på måndag då jag är ledig så ska jag till dagiset 12-16.
Det är inte hela dagar jag behöver vara ledig, utan när jag öppnat 4-5 dagar i rad (alltså gått upp innan kl 5) så är det skönt att få sova till 8 (räcker gott och väl) gå upp, äta frukost i lugn och ro och sen åka och jobba med jobb nummer 2 i 4 timmar och ändå komma hem i normal tid och hinna leva.
 
Nu går det bra och jag mår super. Jag har även satt upp ett mål till nästa höst, då jag nu ska börja spara till körkort! Jag funderar redan på om jag ska ta en intensivkurs eller fortsätta på Gamlestans körskola, då jag trivdes jättebra med min körlärare där. (Då de inte erbjuder intensivkurser)
Dock så skulle man kanske kunna göra det lite till en intensivkurs och boka långt i förväg och typ sådär 4-5 dagar i veckan i 2-3 veckor eller vad som nu behövs.
Det är ju ett tag kvar men ändå skönt att lägga tankarna på ibland. Det är ändå framtiden vi pratar om.
 
Det här med att jobba på två ställen kommer också bara vara temporärt, tills jag hittar något jag verkligen vill jobba med.
Det jag vet är att jag vill jobba med människor, kontakt med gäster helt enkelt då jag har en del att jobba med när det kommer till människor fortfarande. Jag känner mig inte riktigt där jag vill vara än, men det är på god väg i alla fall!

/ M