Juni

Jag sitter just nu i soffan och lyssnar på min Amazing spellista på Spotifylista. Varför den heter just Amazing är för att det är fantastiska låtar och som hade passat perfekt att sitta och titta ut över ett berg med de i bakgrunden.
Men mest för att det är väldigt bra.
 
På lördag händer det. Då lämnar jag Kortedala och flyttar till min egna lägenhet på Hisingen. Jag har gått runt och vart smånervös sen igår när jag vaknade, det var även då jag skrev kontraktet.
Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag tog mig modet till att avsluta något jag inte kände mig längre bekväm med och tagit tag i en sån stor sak. För ett år sen hade jag aldrig vågat göra det, men då kände jag inte som jag gör nu heller.
 
Jag är glad att jag tog tag i det och vågade bli aktiv på boplats, söka lägenheter och gå på visningar. Samt förra veckan, då jag fick reda på att jag fått en lägenhet. En jättefin liten etta, på Hisingen som jag velat flytta tillbaka till sen vi flyttade därifrån och så är det nära till jobbet.
Nervös och mycket känslor är jag beredd på när jag väl ska spendera min första natt där. Fruktar det lite faktiskt, men någon ska jag väl kunna slå en signal till om jag skulle få panik, haha.
 
Men jag vet att detta kommer bli jättebra. Så fort jag fått upp alla mina saker och fått handla lite så det blir lite hemmamysigt så kommer jag stortrivas, helt klart.
 

Jag får såna nervösanfall om dagen, alltså! Blir tokig på mig själv. Därmed vill jag bara att den här veckan ska vara över.
So long!